Манчестър Юнайтед и Ливърпул ще имат най-малко време за почивка от останалите отбори

...
Манчестър Юнайтед и Ливърпул ще имат най-малко време за почивка от останалите отбори
Коментари Харесай

Разкриха кои клубове ще имат най-сгъстен цикъл в Англия покрай Коледа

Манчестър Юнайтед и Ливърпул ще имат минимум време за отмора от останалите тимове от обичайния топ 6 на Висшата лига в края на тази и началото на идната година.

Това стана ясно, откакто през вчерашния ден лигата най-накрая разгласи точната стратегия за празничния интервал. Веднага след завръщането на футболистите от Световното състезание „ алените дяволи “ и мърсисайдци ще би трябвало да изиграят по три мача в границите на седем дни. 

Битката в англиския хайлайф се възобновява на 26 декември с обичайния кръг на „ Боксинг дей “. Това е осем дни след финала на Мондиал 2022. Програмата демонстрира, че Ливърпул и Манчестър Юнайтед ще би трябвало да изиграят по три мача в границите на 168 часа. За съпоставяне – Арсенал и Манчестър Сити ще имат 24 часа повече, с цел да изиграят същия брой срещи.

 Тотнъм и Челси пък ще разполагат с към 55 часа повече за почивката, тъй като сред първия и последния им мач в този празничен интервал, в който ще се изиграят три кръга, има разстояние от повече от девет дни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР